Szolgáltatások

VEKTORGRAFIKA

Logo és arculat tervezés

Teljeskörű brand vizuális felépítése, vektorgrafikai alapon, az ügyfél teljes kéréseit szem előtt tartva.

Vektorgrafikai rajz készítés

Minőségi vektorrajz készítés minden területi felhasználásra, legyen szó Social Media kontentről, bannerről, reklámról, molinóról, plakátról, szórólapról, névjegykártyáról, karakterrajzról, egyéb, bármilyen jellegű rajzról, saját egyedi stílusban, amilyet biztosan nem fogsz viszont látni sehol!

Emote készítés

Streamereknek, Discord szervereknek saját, egyedi emote-ok készítése, szintén vektorrajz alapon, bármekkora méretezésben.

Nyomtatható minta készítés, bármilyen ruhadarabra

Egyedi, személyre szabott grafikák készítése, bármilyen alkalomra, teljeskörűen az ügyfél elvárásai alapján.

Weboldal/Webshop

Egyedi dizájnnal ellátott weboldal/webshop

Minden egyes elem az ügyfél tervei alapján kerül elkészítésre, így egy igazán egyedi és sajátos tartalommal ellátott weboldalt nyerhetsz üzletednek, cégednek, termékednek. Első sorban ezt a megoldást ajánlom mindenkinek, hiszen az egyediség hatalmas lendületet adhat!

Weboldal/webshop karbantartás

Ha van egy weboldalad vagy webshopod, de senki sem kezeli a frissítéseket, nem futtat folyamatos ellenőrzést és nem biztosítja a biztonságot számodra, akkor én segítek! Az elavult bővítmények, sablonok magas kockázati potenciállal bírnak. Ha elhanyagolod könnyen feltörhetővé válik oldalad. Ne kockáztass!

Sablon alapú weboldalépítés

Megadott sablonok alapján történő építés során van egy alap weboldalsablonunk, ami egy bizonyos határon belül szerkeszthető. Ez egy olcsóbb megoldás, főképp bemutatkozó weboldalakhoz, frissen induló webshopokhoz ajánlott.

Meglévő weboldal/webshop átalakítása, modernizálása

Ha már van weboldalad vagy webshopod, de szeretnéd hogy új köntöst vegyen fel, szeretnéd feldobni az egészet akkor ebben is a segítségedre lehetek! (Kizárólag WordPress alapú weboldalak esetén, illetve, ha teljesen át akarod szabni más tartalomkezelő rendszerről, WordPressre!)

STREAMEREKNEK/YOUTUBEREKNEK

OBS Overlay Pack

Teljeskörű Overlay készítés, amiben található 5 Scene, Alertek, Twitch panelek (Twitch esetén)

Intro/Outro készítés

A cím magáért beszél, egyedi elképzelés alapján elkészített Intro/Outro csatornádnak, legyen szó logóanimálásról vagy teljesen más elképzelésről.

Emote-ok és Subbadge-ek

Ha szükséged lenne saját emoteokra és subbadegkre, akár Twitchre, Youtubera vagy Facebookra.

Egyedi Goal/Chatbox/Event Widgetek

Egyedi widgetek készítése a Streamlabs szolgáltatáson keresztül Custom CSS/JS-ben.